Liga 1

Ilie Stan: "Cand noi incercam sa incropim o echipa, CFR Cluj batea AS Roma"

Antrenorul echipei Victoria Branesti, Ilie Stan, a declarat, luni, dupa înfrângerea de pe terenul formatiei CFR Cluj, scor 0-2, ca jucatorii sai au resimtit impactul cu fotbalistii care în urma cu doi ani învingeau AS Roma în Liga Campionilor.

"De doi ani încercam sa încropim o echipa la Branesti. Când noi faceam asta, CFR batea AS Roma, va dati seama ce impact a fost pentru jucatorii mei. La ce jucatori are CFR, nici mie nu mi-ar fi greu sa-i antrenez. Am avut sapte debutanti în Liga I, dar nu ne speriem. Poate 0-2 este prea mult la cum s-a desfasurat jocul. Am avut si noi ocazia noastra în minutul 45. Daca înscriam, multe s-ar fi schimbat. Trebuia acordat un cartonas rosu lui Muresan, pentru lovire cu cotul, dar nu vreau sa acuz arbitrajul. Îmi felicit echipa. Pentru noi a fost greu sa jucam împotriva clujenilor, indiferent cât am încercat sa îi motivez pe jucatori", a spus Ilie Stan.

Tehnicianul spera sa învinga Universitatea Craiova în urmatoarea etapa si mai spune ca o eventuala retrogradare nu ar însemna o tragedie pentru formatia sa: "Speram acum sa câstigam cu Craiova. E mare diferenta de nivel dinte primele doua ligi. Nici celelalte promovate nu au aratat ceva deosebit. Noi nu am facut nici un transfer, dar nu ne plângem. Nu e nicio tragedie daca retrogradam. Mergm în liga a doua mai puternici".

Formatia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, echipa Victoria Branesti, scor 2-0 (0-0), în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I.

Mediafax



Ilie Stan: "Cand noi incercam sa incropim o echipa, CFR Cluj batea AS Roma"