Liga 1

Cristi Pustai : "Speram ca in meciul cu FC Timisoara sa punctam din nou in clasament"

Antrenorul echipei Gaz Metan Medias, Cristi Pustai, a declarat, vineri, ca spera ca formatia sa sa acumuleze puncte si în partida pe care elevii sai o vor disputa în etapa a II-a a Ligii I, împotriva gruparii FC Timisoara.

"Echipa din Timisoara este o formatie care ne reprezinta în Europa si din aceasta cauza meciul este poate mai important. Îi felicit pentru cele trei puncte aduse pentru tara, cu victoria de aseara (n.r. - din Liga Europa), dar speram ca duminica sa mai adaugam înca trei puncte peste cele obtinute cu Branesti. Si o remiza este buna, oricum este important sa punctam în clasament. Noi tratam orice meci ca sa-l câstigam, iar în fata Timisoarei avem un ascendent în privinta rezultatelor. Din cele 12 puncte puse în joc, în ultimele doua editii de campionat, noi am luat sapte", a spus Pustai.

Tehnicianul a afirmat ca desincornizarile din jocul echipei sale vor disparea dupa mai multe etape. "A fost prima etapa, au fost câteva desincronizari, greseli nefortate de adversar, dar este normal în aceasta faza. Le-am analizat, sa speram ca le-am corectat, dar cu siguranta vor mai fi si în aceasta etapa câteva. De abia dupa câteva etape echipa îsi intra într-un anumit ritm si jucatorii merg spre o forma sportiva ridicata. Am remarcat si aspecte pozitive la acest prim meci, ne-am creat multe ocazii de a înscrie si o frecventa mare de suturi la poarta", a adaugat Cristi Pustai.

Partida Gaz Metan Medias - FC Timisoara, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, se va disputa, duminica, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal, din Sibiu.

Mediafax



Cristi Pustai : "Speram ca in meciul cu FC Timisoara sa punctam din nou in clasament"