Liga 1

Cadu il pune la zid pe MM Stoica

Capitanul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a luat pozitie dupa atacul violent al lui MM Stoica la adresa arbitrajului lui Marius Avram din Supercupa Romaniei, terminata in favoarea ardelenilor dupa loviturile de departajare, scor 4-2.
"MM Stoica nu stie sa piarda. Mi-a zis ca arbitrul a gresit doar in favoarea noastra. Suntem cei mai buni din Romania si vor sa ne deranjeze, dar e greu, nu ajung la noi! Cum poate sa vorbeasca Stoica despre noi, cand am castigat sapte trofee in trei ani? Ce arbitraj? Suntem cei mai buni!", a spus Cadu la sportro.

De asemenea, fotbalistul portughez a ironizat performanta realizata sezonul trecut de Unirea Urziceni si le-a transmis rivalilor sa nu mai vorbeasca despre CFR Cluj.

"Unirea Urziceni a castigat titlul din intamplare! Noi am castigat tot in ultimii trei ani! Nimeni nu poate sa vorbeasca despre noi, nici Iancu, nici MM Stoica, nici Porumboiu pentru ca suntem cei mai buni", a adaugat Cadu.

Fotbalistul portughez l-a contrat din nou pe MM Stoica, dupa ce managerul ialomitenilor a afirmat ca isi doreste sa vada cum se va descurca CFR Cluj in Liga Campionilor. "Daca prindem o grupa slaba precum cea a lui Stoica, suta la suta terminam pe doi, asta o promit eu", a conchis Cadu.

Onlinesport


Cadu il pune la zid pe MM Stoica