Liga 1

Badea: "Voi lucra la Pandurii cu acelasi staf tehnic de la International"

Tehnicianul Ionut Badea a declarat ca va lucra la echipa Pandurii cu acelasi staf tehnic pe care l-a avut la International Curtea de Arges, lasând sa se înteleaga ca nu i-a în calcul o colaborare cu fostul tehnician al formatiei din Târgu Jiu, Marius Baciu.

"Echipa tehnica este formata din staful cu care am lucrat pâna acum, e firesc sa fie asa. Voi lucra cu staful cu care am lucrat în conditiile în care ne vom întelege. Deocamdata, starea este destul de incipienta, dar vrem sa scurtam timpul si sa scapam repede de presiunea acestui nou început. Urmeaza în aceste zile sa vedem cum vom definitiva lotul, sper în cel mai scurt timp sa reusim pentru a scurta perioada de adaptare la ceea ce înseamna lotul de jucatori, baza materiala, mediul înconjurator. Vreau ca la ora începutului de campionat sa nu avem nici probleme de organizare, nici de lot si nici de jocul echipei", a spus Badea.

Noul antrenor al echipei Pandurii a mentionat ca urmeaza sa definitiveze lotul pentru noul sezon în urmatoarele zile: Urmeaza sa definitivam lotul pâna luni. Din punctul meu de vedere nu exista diferente mari de valoare între loturile celor doua echipe, singura diferenta fiind facuta de nivelul de pregatire la care suntem noi, cei de la International".

Primit cu aplauze de suporterii prezenti la amicalul de vineri, Ionut Badea a mai precizat ca spera sa le aduca acestora cât mai multe bucurii. "Sunt convins ca toti suporterii din zona sunt dornici sa vada fotbal de calitate. Sper ca împreuna cu jucatorii sa reusim sa-i bucuram de fiecare data si îi asteptam în numar cât mai mare la meciuri", a precizat tehnicianul.

Conducerea clubului Pandurii a început, vineri, sa discute cu jucatorii nou veniti, de la International Curtea de Arges, în vederea perfectarii contractelor, acestea urmând sa fie finalizate pâna la sfârsitul saptamânii.

Sâmbata, s-au prezentat la stadionul Municipal, pentru un antrenament, doar jucatorii care s-au antrenat pâna acum la Pandurii, cei transferati de la International primind o zi libera dupa amicalul de vineri.

Formatia Pandurii Târgu Jiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa International Curtea de Arges, într-un meci amical.

Echipa Pandurii Târgu Jiu, retrogradata la sfârsitul sezonului trecut, va evolua în noul sezon în Liga I în locul formatiei International Curtea de Arges, care s-a retras din cauza unor probleme financiare. La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 în clasament, retrogradând în Liga a II-a, iar International Curtea de Arges s-a situat pe pozitia a 14-a, care asigura prezenta în prima liga si în campionatul urmator.

Mediafax



Badea: "Voi lucra la Pandurii cu acelasi staf tehnic de la International"