Liga 1

Moraes, la Astra. Cacealma sau adevar?

Astra Ploiesti este la un pas sa realizeze transferul verii in Liga 1. Echipa lui Mihai Stoichita a ajuns la o intelegere cu Gloria Bisrita pentru transferul lui Junior Moraes si nu mai ramane decat ca jucatorul sa isi dea acordul. Moraes a fost dorit in aceasta vara de Steaua, Rapid, FC Vaslui, CFR Cluj si Timisoara. Totul ar putea fi, insa, o cacealma pusa la cale de Jean Padureanu.
Prahovenii au inaintat o oferta oficiala de 1.2 milioane de euro, pe care Jean Padureanu a acceptat-o. Cluburile au ajuns la un acord, insa ramane de vazut daca jucatorul va accepta sa plece la o echipa fara pretentii si daca prahovenii ii vor putea oferi un salariu pe masura.

"Ne-am inteles cu cei de la Astra Ploiesti, ramane sa il mai convinga pe Moraes sa semneze", a confirmat Jean Padureanu.

Acordul dintre cele doua cluburi este cel putin dubios. Astra, o echipa cu un buget de 3.5 milioane de euro, ar oferi o treime din suma pentru transferul lui Moraes. O decizie cel putin ciudata, in conditiile in care ploiestenii au transferat pana acum doar jucatori anonimi, liberi de contract.

Totul ar putea fi o cacealma pusa la cale de Jean Padureanu, din dorinta de a forta mana celorlalte echipe interesate. In urma cu trei ani, cand Ovidiu Herea a fost cel mai disputat jucator din Liga 1, s-a produs un eveniment asemanator.

Atunci, FC National a anuntat ca a ajuns la un acord cu Dacia Mioveni ppentru transferul lui Herea, insa in cele din urma acesta s-a dus la Rapid.

Onlinesport


Moraes, la Astra. Cacealma sau adevar?