Liga 1

LPF blocheaza venirea lui Dorel Stoica la Steaua

Dumitru Dragomir s-a intalnit cu Adrian Mititelu pentru a discuta cu patronul oltenilor despre mutarea lui Dorel Stoica la Steaua. Dragomir sustine ca Dorel Stoica se afla sub contract cu Universitatea Craiova si nu poate semna cu gruparea ros-albastra.

Dupa intalnirea cu Adrian Mititelu, Dumitru Dragomir a anuntat ca Universitatea Craiova are dreptate in cazul Dorel Stoica, iar ros-albastrii trebuie sa platasca 990.000 de euro pentru a-l folosi.

"Mititelu a venit plin de nervi la mine, mi-a aratat un act si Dorel Stoica se afla sub contract cu Universitatea Craiova pana in 2011. Dorel Stoica poate semna cu Steaua doar daca se va plati suma respectiva", a spus Dumitru Dragomir la gsptv.

Presedintele LPF si-a schimbat radical pozitia, dupa ce in ultimele zile a sustinut ca fostul capitan al oltenilor poate semna linistit cu Steaua.

"Mai are contract? Atunci LPF cum de a inregistrat contractul lui Dorel? Sa fie sanatos Mitica, sa fie sanatos si Mititelu", a raspuns Gigi Becali.

In meciurile de pregatire disputate in aceasta vara sub comanda lui Victor Piturca, Dorel Stoica a avut evolutii apreciate, castigandu-si deja locul de titular.

Onlinesport



LPF blocheaza venirea lui Dorel Stoica la Steaua