Liga 1

Tudose, la Gloria Bistrita. Moraes la Steaua?

Alexandru Tudose a ajuns in cantonamentul Gloriei Bistrita din Austria, echipa pentru care a semnat deja. El a fost transferat definitiv de echipa lui Padureanu, iar in Ghencea ar putea ajunge brazilianul Ribeiro Moraes.
"Gloria este o echipa serioasa, care isi propune mai mult decat evitarea retrogradarii. Imi doresc sa evoluez meci de meci, sa ajut cat mai mult echipa si sa avem rezultate. Vreau sa pun umarul la obtinerea unui loc cat mai bun in noul campionat”, a spus Tudose pentru site-ul bistritenilor.

Alexandru Tudose (23 de ani) a jucat pentru Otelul Galati, UTA Arad, Gloria Buzau si Steaua Bucuresti. A debutat in Liga I la 28 mai 2005, in partida Otelul Galati - FC National 0-2. Are 51 de jocuri si 1 gol in Liga I, 9 selectii la echipa nationala de tineret a Romaniei, precum si prezente in cupele europene cu FC Steaua.

Fostul international de tineret ar putea face parte dintr-o afacere care sa il mai includa si pe brazilianul Junior Moraes. Acesta este dorit de Victor Piturca la Steaua, insa in acest moment e mai aproape de Rapid.

Onlinesport


Tudose, la Gloria Bistrita. Moraes la Steaua?