Liga 1

Neculaie: "O sa castige titlul ala care are pile mai multe"

Patronul echipei FC Brasov, Ioan Neculaie, a declarat, luni, într-o conferinta de presa, ca titlul de campioana va fi câstigat de echipa care va avea mai multe pile.

"Ce naiba, nu ne uitam toti la aceleasi meciuri? Voi nu ati vazut ce arbitraje avem? Avem niste arbitri care, saracii de ei, gresesc exact atunci când e vorba de CFR Cluj sau de altcineva. Hai sa fim seriosi... Ma tot întrebati cine va lua titlu, pai de unde dracu' sa stiu eu? O sa câstige titlul ala care are pile mai multe. Ce, nu e asa?", a spus Neculaie.

Oficialul brasovean a afirmat ca îsi doreste foarte mult ca titlu sa ramâna în provincie, ca si în anii trecuti, dar este convins ca în sezonul viitor Steaua va fi printre candidate, deoarece Victor Piturca este un antrenor bun. "S-au mai schimbat lucrurile si la noi, nu mai câstiga numai Capitala titlul. Eu sper ca si anul acesta sa ramâna în provincie, desi e greu, pentru ca Piturca este un antrenor bun. Sa vedem însa ce va reusi sa faca la Steaua. Nu cred ca o sa îl faca pe Becali sa taca, este asa, ceva temporar. Din partea mea, Becali sa vorbeasca pâna o sa faca la gura clabuci, ce ma intereseaza pe mine. Eu spun doar ca as vrea sa câstige titlul tot o echipa din provincie, atât", a precizat Neculaie.

Tilul de campioana a României a fost câstigat în ultimele trei sezoane de echipe din provincie, de doua ori CFR Cluj si o data Unirea Urziceni.

Mediafax



Neculaie: "O sa castige titlul ala care are pile mai multe"