Liga 1

Presedintele Inter Curtea de Arges spune ca Radut e detinut in coproprietate cu Steaua

Presedintele clubului FC International Curtea de Arges, Emanuel Marinescu, a declarat ca jucatorul Mihai Radut este detinut în coproprietate cu Steaua, iar în cazul unui transfer în strainatate al fotbalistului, gruparea argeseana va primi un procent.

"Suma de transfer nu este de un milion de euro, ci mai mica. În schimb, suntem copropietari cu Steaua ai jucatorului, si în cazul unui transfer în strainatate al lui Radut, clubul nostru va primi un procent. Sumele acestui transfer si ale procentului sunt confidentiale", a declarat Marinescu.

Conform unor surse din cadrul gruparii argesene, suma de transfer este de 700.000 de euro, iar procentul pentru o eventuala plecare în strainatate a jucatorului este de 20 la suta.

"Ma bucur pentru Radut ca a ajuns la Steaua. Este o satisfactie pentru clubul nostru ca a dat loturilor nationale doi jucatori tineri. Radut are reale perspective si calitati de a ajunge în fotbalul mare din Europa, si trebuie sa confirme la Steaua, evolutiile bune pe care le-a avut la International", a declarat antrenorul Ionut Badea.

Mediafax



Presedintele Inter Curtea de Arges spune ca Radut e detinut in coproprietate cu Steaua