Liga 1

LPF si-a dat acordul pentru transferul lui Dorel Stoica la Steaua

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, sustine ca echipa din Ghencea a primit acordul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a-l transfera pe Dorel Stoica, desi Adrian Mittelu solicita 1 milion de euro.
"Piturca a fost la LPF si a discutat cu avocatii de acolo. Mititelu nu ii poate ingradi dreptul la munca lui Dorel Stoica. Nu imi fac probleme. Mititelu poate sa aibe orice clauza. Nu e legala acea clauza. Se putea aplica daca Mititelu il platea pana la finalul contractului. Dar Stoica a renuntat la 250.000 de euro din contractul sau", a spus Gigi Becali la sportro.

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Dorel Stoica, este al doilea transfer reusit de Steaua in aceasta vara, dupa bulgarul Iordan Todorov. Stoica se va prezenta la reunirea Stelei de luni.

Transferul lui Dorel Stoica in Ghencea a fost realizat in cele din urma dupa mai multe zile de incertitudine, cauzata de o clauza pe care olteanul o avea in contractul cu Universitatea Craiova.

In momentul in care a plecat din Banie, Dorel Stoica a semnat o hartie conform careia nu va putea juca in Romania decat pentru Universitatea Craiova pana in 2014, in caz contrar urmand sa plateasca 1 milion de euro.

Onlinesport


LPF si-a dat acordul pentru transferul lui Dorel Stoica la Steaua