Liga 1

Steaua a trimis o oferta oficiala pentru Rapa

Conducerea Stelei a inaintat o oferta de transfer pentru fundasul dreapta al echipei Otelul Galati, Cornel Rapa, considerat unul dintre cei mai promitatori jucatori romani. Oficialii celor doua echipe se vor intalni zilele urmatoare pentru a negocia transferul internationalului de tineret.
Cornel Rapa ar putea deveni primul transfer al Stelei din era Victor Piturca. Oficialii Stelei si-au manifestat interesul pentru fundasul dreapta in varsta de 20 de ani, care mai este dorit de Dinamo si FC Timisoara.

Directorul general al galatenilor, Marius Stan, a confirmat interesul Stelei pentru Rapa, dar a refuzat sa spuna ce sanse are acesta sa ajunga in Ghencea. "Ne vom intalni cu cei de la Steaua si vom discuta", a precizat Stan.

"Exista o oferta de la Steaua pentru Rapa si ne vom intalni pentru a discuta, deoarece ne intereseaza sa-l vindem. Pe postul sau avem alti doi jucatori de aceeasi valoare pe care-i tinem blocati, plus ca clubul nostru are nevoie de bani din transferuri pentru a supravietui. Suma de transfer inca n-a fost discutata, insa cert este faptul ca vom ramane cu procente dintr-un viitor transfer al fotbalistului", a mai spus oficialul galatenilor.

In schimbul lui Rapa, cei de la Otelul Galati incearca sa obtina 700 de mii de euro plus 30 la suta dintr-un eventual transfer.

In acest sezon, Rapa a evoluat in 32 de meciuri pentru Otelul Galati, fiind unul dintre cei mai apreciati jucatori din lotul lui Dorinel Munteanu.

Onlinesport


Steaua a trimis o oferta oficiala pentru Rapa