Liga 1

Dorinel Munteanu, banuit de blat cu Craiova: "Am vorbit cu Mititelu"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, se afla in mijlocul unui scandal de proportii, in care este banuit ca a cedat intentionat meciul din ultima etapa cu Universitatea Craiova. Dorinel Munteanu recunoaste ca a discutat cu Adrian Mititelu despre acest subiect, insa neaga varianta oricarui aranjament.
Intreg scandalul a fost declansat de o dezvaluire a lui Adrian Porumboiu, care a sustinut ca un antrenor care a jucat cu o echipa aflata la retrogradare in ultima etapa i-a trimis mai multe sms-uri patronului advers in care il asigura ca se va salva de la retrogradare.

Imediat, toate suspiciunile s-au indreptat catre Dorinel Munteanu, care a confirmat ca a discutat cu Adrian Mititelu, dar a negat varianta blatului.

"Am vorbit cu domnul Mititelu în etapa a 27-a, l-am anuntat imediat pe Marius Stan de asta. Nu a existat nici un schimb de mesaje, nu pot sa-mi explic de ce nu am voie sa felicit pe cineva pentru o performanta! Sînt la club listingurile telefoanelor si se poate verifica.

Echipa mea a pierdut numai pe teren, atat am putut în ultima etapa. Eu stiu ce am vorbit la telefon si nu ma tem de nici o ancheta! Vreau sa-mi apar imaginea, nu ma intereseaza ce spune Porumboiu despre mine, e un personaj despre care nu vreau sa vorbesc. Daca sunt mesaje între mine si Mititelu, îmi dau demisia si nu trebuie sa ma dea nimeni afara", a spus Dorinel Munteanu la sportro.

Meciul la care face referire Dorinel Munteanu este cel dinte Universitatea Craiova si Astra, incheiat cu victoria oltenilor, scor 1-0.

Dorinel Munteanu are un trecut plin de suspciuni, el fiind dat afara de la CFR Cluj, FC Arges si Vaslui dupa ce a fost banuit ca a trantit de fiecare data meciul cu Steaua.

Onlinesport


Dorinel Munteanu, banuit de blat cu Craiova: "Am vorbit cu Mititelu"