Liga 1

Stan: "N-ar fi o drama daca ar retrograda Craiova"

Direcotorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat ca o eventuala retrogradare a echipei Universitatea Craiova, echipa pe care gruparea antrenata de Dorinel Munteanu o întâlneste în ultima etapa a Ligii I, nu ar fi o drama, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Se discuta foarte mult pe acest subiect. Chiar daca toata lumea o plânge pe Craiova, eu consider ca n-ar fi chiar o drama daca ar retrograda. A fost odata «campioana unei mari iubiri» dar nu trebuie sa traim în trecut. Din pacate, de câte ori se obtinea un succes în fata unei echipa mai bune a campionatului, se vorbea de Europa League iar la fiecare esec se aducea vorba de retrogradare. Nu judec pe nimeni, dar parca la Craiova e un stil asa mai pompieristic de vedea fotbalul. Într-un fel mi-ar parea rau pentru ca e o echipa frumoasa, tânara, dar nu noi am adus Craiova în situatia în care se afla acum" a spus Stan.

Partida dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati, contând pentru ultima etapa a Ligii I, se va disputa sâmbata, de la ora 16.30.

Mediafax



Stan: "N-ar fi o drama daca ar retrograda Craiova"