Liga 1

Universitatea Craiova, trimisa in Liga 2 de Unirea Urziceni?

Liga 1 a intrat in febra ultimele etapei. Cea mai interesanta disputa se poarta in zona retrogradarii, unde trei echipe se chinuie sa scape. Din acest motiv, din ce in ce mai multe scenarii apar, iar unul dintre ele sustine ca Unirea Urziceni se va razbuna pe Universitatea Craiova pentru infrangerea cu CFR Cluj, urmand sa o lase mai moale la Poli Iasi.
Victoria celor de la CFR Cluj, care a scos Urziceniul din lupta pentru titlu, a fost privita cu suspiciune de oficialii ialomitenilor. Intr-un mesaj postat pe blogul sau, MM Stoica l-a inclus la argumentele pentru castigarea titlului si pe bulgarul Iliev, pe care l-a denumit "noul Bilica".

Cu o etapa inainte de final, oltenii au ajuns, oarecum, la mana Urziceniului. Pentru a fi sigura de retrogradare, Universitatea Craiova trebuie sa bata Otelul Galati, o echipa aflata in mare forma in finalul campionatului.

Daca nu vor reusi sa invinga, baietii lui Adrian Mititelu sunt la mana rezultatelor. Astfel, un scenariu care circula in ultimele zile sustine ca jucatorii Unirii Urziceni nu vor pune prea mare suflet la meciul cu Poli Iasi, tocmai pentru a trimite Craiova in Liga 2.

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, recunoscut drept principalul factor motivational, nu ar vrea sa mearga la Iasi, preferand sa se duca la finala Ligii Campionilor.

Narcis Raducan le-a promis craiovenilor ca Ronny Levy va trimite cea mai buna echipa, dar nu a dat asigurari ca Urziceniul va invinge la Iasi. "Cei de la Craiova pot sta linstiti ca nu vom baga echipa a doua, pentru simplul fapt ca nu o avem. Totusi, intalnim o echipa mult mai motivata decat noi, nu putem fi siguri ca vom invinge", a spus Raducan.

Calcule pentru evitarea retrogradarii:

1. Craiova bate Otelul: oltenii se salveaza, Pandurii si Poli Iasi retrogradeaza
2. Craiova face egal: Poli Iasi scapa daca invinge Urziceniul, iar Pandurii nu inving la Alba Iulia. Daca ambele inving, Craiova se salveaza in baza clasamentului in trei.
3. Craiova pierde: se salveaza echipa care va castiga dintre Poli Iasi si Pandurii. Daca ambele inving, se salveaza Iasiul. Daca nu invinge nici una, Craiova va evolua si de la anul in Liga 1.

Onlinesport


Universitatea Craiova, trimisa in Liga 2 de Unirea Urziceni?