Liga 1

Culio: "Steaua merita sa retrogradeze"

Mijlocasul argentinian al lui CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, lanseaza un atac dur la adresa Stelei, sustinand ca, dupa modul in care evolueaza, echipa din Ghencea ar trebui sa retrogradeze la finalul acestui sezon.
"Cei de la Craiova au o echipa tanara si valoroasa, multi suporteri si un gazon excelent. Joaca frumos si nu merita sa retrogradeze. Sunt mult peste Steaua, spre exemplu. Steaua merita sa retrogradeze nu Craiova. Sunt convins ca o sa-i bata chiar in Ghencea etapa viitoare, Steaua este o echipa slaba in acest moment", a spus Culio pentru Cancan.

Culio a vorbit si despre rasturnarea spectaculoasa de la Severin, mentionand ca eliminarea lui Hugo Alcantara i-a ambitionat si mai mult pe elevii lui Andrea Mandorlini.

"Nu am mai trait asa ceva in fotbal. Vedeam colegii cum se sacrificau pentru fiecare minge. Ma ambitiona serios. Am demonstrat ca avem o echipa puternica si un antrenor mare. Trebuie sa fim corecti, Hugo Alcantara merita cartonasul rosu, a recunoscut si el in vestiar ca si-a lovit adversarul. Nu i-a dat in fata, ci in piept, dar oricum avea deja un galben. Arbitrajul a fost perfect", a mai spus Culio.

Onlinesport


Culio: "Steaua merita sa retrogradeze"