Liga 1

Penescu, 29 de zile in arest

Finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, si fostul director al societatii PIC Liviu Facaleata au fost arestati preventiv, marti, pentru 29 de zile, de catre magistratii Tribunalului Arges, pentru dare de mita în forma continuata.
Cornel Penescu a fost chemat, luni, la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al DNA, unde a fost audiat câteva ore de catre procurori, la ora transmiterii stirii în cladirea DNA aflându-se si fostul director al societatii PIC Liviu Facaleata, care este audiat în legatura cu faptul ca ar fi intermediat primirea banilor de la Penescu catre arbitrii Martis si Serea.

Finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, si fostul director al societatii Pic Liviu Facaleata s-au aflat si vineri la DNA Pitesti, unde au fost audiati tot în legatura cu dosarul de coruptie în care arbitrul Marius Martis si fostul arbitru Ionica Serea au fost arestati preventiv.

În 30 aprilie, arbitrul de fotbal de Liga I Marius Martis si fostul arbitru Ionica Serea au fost retinuti de procurorii anticoruptie, apoi arestati preventiv, pentru 29 de zile, de judecatorii Tribunalului Arges. Ionica Serea a fost arestat preventiv pentru luare de mita, în timp ce arbitrul de Liga I de fotbal, Marius Martis, a fost arestat preventiv pentru complicitate la dare si luare de mita.

Masura a fost confirmata, miercuri, de judecatorii Curtii de Apel Pitesti.

Mediafax


Penescu, 29 de zile in arest