Liga 1

Pretul victoriei? CFR Cluj il vrea pe Mihai Costea

Suspiciunile asupra victoriei pe care CFR Cluj a obtinut-o la Craiova planeaza in continuare dupa ce conducerea clubului din Gruia a anuntat ca este interesata de atacantul Mihai Costea.
In ultimii ani, Universitatea Craiova a avut mai multe meciuri suspecte pe final de sezon, fiind acuzata de blat chiar de fanii olteni. Dupa fiecare astfel de meci, Adrian Mititelu a cedat cate un jucator catre echipele care au invins Universitatea Craiova, dand nastere unor suspiciuni.

Dupa victoria incredibila obtinuta la Craiova, presedintele Iuliu Muresan a anuntat ca este interesat de transferul lui Mihai Costea. "Este un varf de certa valoare, suntem interesati de el, dar este devreme sa vorbim mai mult", a afirmat Muresan.

Traseul pare sa fie acelasi ca si in cazul transferurilor lui Andrei Ionescu la Steaua si al lui Cosmin Gingioveanu la FC Vaslui, dupa doua meciuri suspecte.

In urma cu doi ani,Steaua a invins la Craiova cu 2-1 pe final de campionat si s-a mentinut in lupta pentru titlu, iar in vara in Ghencea a ajuns Andrei Ionescu, pe o suma foarte mare, 500 de mii de euro pentru jumatate din drepturile federative.

Sezonul trecut, Universitatea Craiova avea nevoie doar de un rezultat de egalitate in ultima etapa impotriva lui FC Vaslui, insa cei 30 de mii de spectatori au plecat dezamagiti de pe Ion Oblemenco. Ulterior, Cosmin Gingioveanu a fost imprumutat la FC Vaslui pentru 300 de mii de euro.

Onlinesport


Pretul victoriei? CFR Cluj il vrea pe Mihai Costea