Liga 1

Stoichita a stabilit echipa pentru meciul cu Astra

Stelistii sunt condamnati sa castige meciul cu Astra Ploiesti de la Buzau, insa Mihai Stoichita se confrunta cu mari probleme de efectiv. In lipsa de solutii, Stoichita a stabilit cu greu un prim '11' pentru partida de miercuri.
Postul de mijlocas dreapta este marea problema a lui Stoichita inaintea meciului cu Astra. Cum Szekely este accidentat, iar Banel Nicolita accidentat,  "Lippi" a luat decizia sa il foloseasca pe acest post pe Juan Carlos Toja.

Columbianul a fost ales in detrimentul lui Cristi Tanase, despre care Stoichita crede ca evolueaza mult mai bine ca mijlocas central, deoarece are o viziune mai buna asupra jocului.

In aparare, Stelios Parpas va reveni dupa suspendare si va intra in locul lui Eugen Baciu, cel care a gafat cel mai mult dintre toti fundasii centrali ai Stelei in acest sezon.

Suspendarea lui Petre Marin si problemele medicale pe care Emeghara le traverseaza l-au determinat pe Stoichita sa il titularizeze in banda stanga pe Artiom Karamian, recent revenit dupa o accidentare.

Echipa de start a Stelei:
Zapata - Golanski, Parpas, Jelev, Artiom Karamian - Toja, Ov. Petre, Tanase, Arman Karamian - Stancu, Kapetanos

Partida dintre Steaua si Astra Ploiesti se va disputa miercuri, de la ora 20:30.

Onlinesport


Stoichita a stabilit echipa pentru meciul cu Astra