Liga 1

Craiova rapusa de Inter

Universitatea Craiova a pierdut partida de pe teren propriu cu International Curtea de Arges, una dominata de argeseni care au inscris de trei ori prin Radut, Kone si Stan, golul oltenilor fiind marcat de Dina. Valentin Iliev a fost eliminat in minutul 79.
Chiar daca era un lucru deja cunoscut de toata lumea ca International joaca foarte bine in deplasare, oltenii lui Mark Wotte nu au luat in considerare acest aspect important si s-au trezit condusi inca din al treilea minut de joc, dupa ce Mihai Radut a deschis scorul cu un sut superb care l-a lasat fara reactie pe Silviu Lung jr.

Nici acest "amanunt" nu i-a facut pe olteni sa reactioneze, fiind surprinsi mereu pe partea dreapta a defensivei unde tanarul Buleica a fost intors pe toate partile de adversari. Astfel ca, al doilea gol al oaspetilor a venit oarecum normal. Radut a pasat excelent pe culoar la Kone, care a lasat inerta toata defensiva Craiovei si a marcat fara probleme din interiorul careului.

La cateva minute distanta, acelasi Kone putea inscrie pentru 3-0, daca mingea sutata de el in urma unui contraatac n-ar fi intalnit transversala portii oltene.

Abia spre finalul primei reprize s-au trezit oltenii ca e grava situatia in clasament si ca trebuie sa lupte pentru un rezultat salvator. De asta Wotte a si facut inlocuiri, Craciun si Badoi intrand in locul lui Firtulescu si Buleica. Iar in minutul 40, Mihai Dina a reusit sa reduca din diferenta, dupa o faza periculoasa de atac a gazdelor.

Din pacate pentru olteni, dupa pazua mai periculosi au ramas tot oaspetii, care au inregistrat mai multe ocazii la poarta lui Lung, iar in minutul 65 Daniel Stan a marcat pentru 3-1 dupa ce Kone l-a servit ideal la limita offside-ului si l-a lasat singur cu portarul Craiovei.

De parca dezastrul n-ar fi fost suficient, in minutul 79 Iliev a fost eliminat, primind direct cartonasul rosu dupa ce l-a oprit pe Lazar din atac in pozitie de ultim aparator. Insa argesenii n-au profitat de superioritatea numerica, preferand sa atace steril doar pentru a tine mingea cat mai departe de propria poarta.

Universitatea Craiova: 21. Lung - 99. Buleica (32. Badoi '32), 4. Iliev, 7. Gaman, 17. Balace - 3. Prepelita, 3. Barbu (28. Gângioveanu '62), 13. Dilevski, 25. Firtulescu (18. Craciun '24) - 9. M. Costea, 20. Dina. Antrenor: Mark Wotte.

International Curtea de Arges: 12. M. Popa - 6. Blay, 3. Viera, 21. Chiriches, 24. Frasineanu 2. Bacila (10. Lazar '31), 27. Pintili, 14. Voiculet (29. Menassel '63), 5. Kone - 7. Radut, 9. Apostu (30. D. Stan '46). Antrenor: Ionut Badea.

Onlinesport: Irina Maxim


Craiova rapusa de Inter