Liga 1

Adevaratul motiv pentru care Iancu a cerut redeschiderea 'Valizei'

De cateva zile, Marian Iancu a acaparat toate mijloacele media pentru a ameninta Steaua cu retrogradarea din cauza implicarii in cazul 'Valiza. Iancu a mers mai departe si chiar a cerut redeschiderea cazului, insa nu urmareste retrogradarea ros-albastrilor, asa cum a pretins, ci adevaratul motiv este unul care ar putea afecta actualul clasament.

Patronul banatenilor a sustinut sus si tare ca va trimite Steaua in Liga a II-a pentru implicarea in cazul 'Valiza', insa acest lucru este, in conditii normale, imposibil, deoarece aceasta sanctiune nu era prevazuta in regulament in speta de "tentativa de manipulare".

Constient ca acest lucru nu se va intampla, Iancu a mers mai departe, deoarece interesul sau este unul bazat pe prezent. Disperat sa ajunga din nou in Liga Campionilor, Iancu este in stare sa faca orice.

Dupa ce a luat trei puncte Rapidului la masa verde, boss-ul banatenilor vrea sa scoata Steaua din cursa prin mijloace nu tocmai morale. Astfel, Iancu cere redeschiderea cazului 'Valiza' in speranta ca ros-albastrii vor primi o depunctare, care s-ar aplica pentru clasamentul actual.

In baza relatiilor cordiale pe care le are cu Dumitru Dragomir, Iancu isi doreste ca acest caz sa fie judecat cu viteza luminii, pentru ca depunctarea sa intre cat mai rapid in vigoare. In urma cu aproape doi ani, cand s-a judecat cazul Valiza, Steaua a fost penalizata initial cu o sanctiune de sase puncte, care ulterior a fost stearsa.

Daca Steaua va fi penalizata cu sase puncte, Timisoara ar ajunge pe locul doi dupa o noua decizie a Comisiilor, urmand sa aiba 5 puncte in fata ros-albastrilor.

In acest moment presedintele Comisiei de Recurs din cadrul LPF este chiar Daniel Florea, cel care la acel moment anulase decizia prin care Steaua era penalizata cu sase puncte.

Daniel Florea, banuit ca ar avea relatii stranse cu Marian Iancu, ar putea sa isi intoarca astfel decizia dupa aproape doi ani, desi in acest caz nu au aparut elemente noi.

Onlinesport



Adevaratul motiv pentru care Iancu a cerut redeschiderea 'Valizei'