Liga 1

Dumitriu: "E mai bine pentru Paun sa nu joace impotriva lui Dinamo"

Antrenorul echipei Poli Iasi, Dumitru Dumitriu, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca este mai bine pentru atacantul Georgian Paun, jucator împrumutat de la Dinamo, sa nu joace, vineri, împotriva echipei alb-rosii.

"E mai bine pentru Paun sa nu joace împotriva lui Dinamo. Daca ar juca, ar fi pus într-o situatie delicata. Daca evolua foarte bine, avea probleme când se întorcea la Dinamo. Daca nu ar fi facut un meci bun, ar fi fost acuzat ca n-a vrut sa dea totul pe teren. Mai bine ca am evitat acest lucru si îl vom avea mai odihnit la meciul urmator", a spus Dumitru Dumitriu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul iesenilor a mai adaugat ca pentru partida cu Dinamo nu va putea conta pe alti trei jucatori. "Pe lânga Paun, nu voi putea conta nici pe Ionut Bâlba. Din pacate, luni, în urma unui antrenament ceva mai sustinut, Bâlba a suferit o întindere. Pe lista indisponibililor se mai afla Ciprian Milea si Ionut Costache, jucatori care nu cred ca se vor mai reface pâna la finalul campionatului", a mentionat antrenorul.

Dumitriu s-a aratat totusi multumit de faptul ca vor reveni câtiva jucatori care au lipsit cu Otelul Galati. "Adrian Ilie a stat etapa trecuta din cauza cumulului de cartonase galbene si acum pot conta pe el. În plus, Cristi Constantin, Bogdan Straton si Adrian Cuciula s-au refacut dupa niste accidentari mai vechi si primul ar putea fi titular în meciul cu Dinamo", a adaugat Dumitru Dumitriu.

Echipa Poli Iasi întâlneste, vineri, de la ora 20.30, în deplasare, formatia Dinamo, într-o partida contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

Mediafax



Dumitriu: "E mai bine pentru Paun sa nu joace impotriva lui Dinamo"