Liga 1

MM Stoica povesteste cum a refuzat Steaua

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a povestit modul in care a refuzat sa revina din Ghencea din vara acestui an, desi Gigi Becali a fost la un pas sa il convinga.
"Doar ce se terminase meciul cu CFR din prima etapa a returului. Pierdusem, eram extrem de dezamagit si ma indreptam spre Bucuresti cand am primit un telefon. Mi se propunea reintoarcerea in Ghencea. Straniu, desi imi impusesem sa refuz categoric daca se va ivi vreodata ocazia, am cerut ragaz pana la sfarsitul sezonului. De ce am facut asta, nu-mi voi putea explica niciodata.

A doua zi, mergeam spre Stadionul Steaua. Urma meciul anului, Unirea – Liverpool, iar noi incepeam pregatirile partidei. Conduceam si vorbeam la telefon cu un prieten bun, cu singurul om pe care-l consult inainte de a lua o decizie importanta. Ii relatam discutia pe care o purtasem si asteptam sa-mi spuna ca ar fi normal sa evaluez propunerea primita. El tacea.

Cu greu am reusit sa intru in incinta stadionului. Firma de paza isi facea treaba. Mai fusesem in Ghencea de sase ori, de trei ori ca adversar al Stelei, de trei ori cu Unirea in Champions League dar dupa discutia telefonica priveam totul cu alti ochi. Totusi, ceva nu se lega.  Ii spuneam prietenului meu ca parca nu mai am emotii, ca nu mai simt nimic deosebit. El tacea.

N-a trecut mult timp dupa ce am refuzat sa ma intorc in Ghencea pana cand am avut un dialog jenant intr-o emisiune televizata. A urmat a doua zi mult asteptata conferinta de presa de la Palat. Cand am fost sunat si mi s-a relatat ce s-a spus in inteligentul monolog, am tacut. Atunci am inteles tacerea prietenului meu", a scris oficialul Unirii Urziceni pe MMStoica.ro.


MM Stoica povesteste cum a refuzat Steaua