Liga 1

Castigatorul primei etape a managerului de fotbal Onlinesport a primit consola Wii de la Tobet.com

liga.onlinesport.roCasa de pariuri Tobet.com a oferit prima din cele trei console lunare ca premiu din cadrul managerului de fotbal Liga Onlinesport, bazat pe jucatorii si partidele din campionatul intern. Iata cateva cuvinte de la castigator, Costel P din Radauti.
"Am primit azi consola wii, in momentul acesta sunt in cele 3 zile de maxima incantare in care e posibil sa renunt si la calculator pentru o perioada, in favoarea WII.
Sunt curios daca se poate castiga si de mai multe ori, pt ca pt luna aprilie imi propun sa realizez aceasi performanta si sa acord o atentie mai mare jocului, astfel incat sa-i pot face cadou o astfel de consola si fratelui meu care e un gamer veritabil (el a fost si cel care ma ajutat sa inteleg wii-ul)", a scris castigatorul.

"Cred ca daca acorzi in medie 2 ore pe etapa, pentru liga onlinesport, poti sa te numeri printre castigatori, asta daca citesti zilnic si stirile de pe onlinesport:), si sincer vorbind e singurul site de sport pe care il citesc si e primul site care imi apare in history, atunci cand vreau sa deschid o pagina, lucru care se poate verifica de altfel", a completat primul detinator alconsolei Wii.


Castigatorul primei etape a managerului de fotbal Onlinesport a primit consola Wii de la Tobet.com