Liga 1

Iasiul ramane in zona periculoasa

Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Otelul Galati de pe stadionul din Copou. Ochirosii a deschis scorul in prima repriza, iar Vali Badea a egalat in debutul partii secunde din penalty
Cu Titi Dimitriu la primul meci pe banca iesenilor, dupa retragerea din motive de sanatate a lui Petre Grigoras, Poli Iasi nu a inceput meciul ca si cum ar fi fost de maxima importanta pentru salvarea de la retrogradare.

Nici galatenii n-au tratat partida ca una vitala, datorita pozitiei confortabile din clasament, astfel ca nici startul de meci al otelarilor n-a fost unul animat, partida desfasurandu-se in primele 20 de minute sub semnul plictisului.

Au urmat cateva momente de fotbal mai antrenant si in minutul 30 Otelul a deschis scorul prin Razvan Ochirosii. Fostul stelist a pacalit jocul la offside al iesenilor, a ramas singur cu Branet si a inscris cu un sut plasat din careu.

La doar cateva minute distanta, Giurgiu a fost aproape sa dubleze diferenta Otelului, dupa ce a sutat cu putere din afara carului, insa mingea a trecut putin peste transversala portii lui Branet.

Startul partii secunde a fost mai bun pentru ieseni. In minutul 51 Vali Badea a scos un penalty pentru Poli, dupa un fault in careu al lui Sergiu Costin si, un minut mai tarziu, tot Badea a adus golul egalizator de la punctul cu var.

Onlinesport: Irina Maxim


Iasiul ramane in zona periculoasa