Liga 1

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua

Peste 500 de jandarmi, zece patrule canine si 5 patrule hipo, vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua programat pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I, se arata într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Organizatorul meciului, clubul Rapid, anunta ca accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18.00, numai pe baza de abonamente, bilete si invitatii. Grupul organizat de suporteri ai echipei Rapid va fi situat la Peluza a-II-a, iar accesul suporterilor formatiei gazda care au bilete de acces în Tribuna a II-a se va face prin poarta de acces de lânga Teatrul Giulesti.

Adunarea suporterilor echipei Steaua va avea loc pe terenul de zgura, având asupra lor biletul de acces si documentul de identitate.

Conform organizatorilor, controlul corporal al publicului la intrarea în stadion, si a documentelor de acces, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, îndrumarea si supravegherea publicului în stadion se realizeaza cu agenti ai unei firme private de securitate.

Spectatorii nu au voie sa introduca în stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participantilor. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica. Comercializarea bauturilor alcoolice în zona stadionului va fi interzisa în ziua disputarii meciului între orele 16.00 – 24.00.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitându-se de orice forma de violenta simbolica sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Echipa Rapid întâlneste, duminica, de la ora 20.00, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, formatia Steaua, într-o partida contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Mediafax



Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua