Liga 1

Fotbalistii romani ameninta cu greva

Fotbalistii din Liga 1 se pregatesc sa intre in greva. In semn de solidaritate fata de situatia lui Dacian Varga si Tiberiu Balan, ceilalti fotbalisti din Liga 1 ameninta ca nu vor intra pe gazon in etapa a XXIX-a.
Sindicatul fotbalistilor, AFAN, a luat legatura cu echipele din Liga 1, pentru a le propune intrarea in greva, in cazul in care LPF nu le va acorda viza de joc lui Varga si Balan.

Termenul limita este pana saptamana viitoare, cand cluburile din Liga 1 vor trebui sa comunice o decizie in acest sens. Momentan, majoritatea cluburilor din Liga 1 sunt dispuse sa intre in greva, in cazul in care Varga si Balan nu vor primi drept de joc.

"Nu ar fi nici o problema daca li s-ar acorda drept de joc pentru Sportul Studentesc. Ei sunt doi fotbalisti de echipa nationala si important este sa joace", a spus Dumitru Costin, presedintele AFAN.

Oficialii Rapidului au recuperat carnetele de joc ale celor doi, prin intermediul unui executor judecatoresc, iar miercuri vor incerca sa le obtina vizele pentru a putea evolua impotriva Stelei.

Onlinesport


Fotbalistii romani ameninta cu greva