Liga 1

Dragomir vede un blat la Rapid-Steaua

Pus sub presiune de cluburile din Liga 1, Mitica Dragomir sustine ca meciul de etapa urmatoare dintre Rapid si Steaua nu s-ar juca tocmai pe teren. Dragomir insinueaza ca ros-albastrii incearca sa obtina trei puncte fara mari probleme, iar din acest motiv sunt de partea giulestenilor in cazul 'Varga-Balan'.
"Lumea nu întelege ca acum urmeaza meciul cu Rapid si Steaua si punctele îi sunt necesare Stelei. Sa lasam sa se joace jocul si sa vorbim dupa aceea. De ce credeti ca se bate domnul Becali? Dânsul a spus cu gura dânsului ca e în interes propriu. Ce sa mai vorbim, atunci? Dinamo si Vaslui au cazut în plasa. Astia mai destepti: Dinu Vama, Muresan, nu au cazut, au vazut mai departe ce o sa se întâmple. Ce sa faca Rapidul cu trei puncte?

Întrebati-ma dupa meciul Rapid-Steaua. Dar e abuz în serviciu ce face domnul Becali aici. Directia Nationala Anticoruptie de asta s-a înfiintat, ca sa nu mai fie lucruri din astea pe care le face dumnealui, cu trafic de influenta. El spune ca e europarlamentar si ca le poate face anumite favoruri celor care sunt de partea lui", a spus Dragomir la sptfm.

Gigi Becali va solicita marti, in Adunarea Generala, inlocuirea lui Dumitru Dragomir, pentru modul in care s-a antepronuntat in cazul 'Varga-Balan'.

Patronul Stelei considera ca cei doi jucatori aveau drept de joc, insa decizia Comisiei de Disciplina care a dat 3-0 la masa verde in favoarea banatenilor ar fi fost luata doar pentru ca Dragomir a influentat verdictul.

Onlinesport


Dragomir vede un blat la Rapid-Steaua