Liga 1

Lacatus: "Meciul cu Urziceni nu este decisiv in lupta pentru un loc de cupa europeana"

Antrenorul formatiei FC Vaslui, Marius Lacatus, a declarat, vineri, ca meciul cu Unirea Urziceni va fi unul foarte important pentru echipa sa, dar nu decisiv în ceea ce priveste îndeplinirea obiectivului stabilit la începutul campionatului, acela de a juca într-o cupa europeana.

"Este o partida foarte importanta, cea cu Unirea Urziceni, având în vedere ca se duce o lupta între doua echipe care tintesc un loc fruntas în clasament. Oaspetii nostri de mâine (n.r. - sâmbata) se prezinta ca o echipa foarte disciplinata, agresiva, cu jucatori cu experienta atât în plan intern cât si international. Suntem convinsi ca nu ne va fi usor, dar trebuie sa ne jucam sansa noastra. De aceea, cred ca meciul Urziceni nu este decisiv în lupta pentru un loc de cupa europeana", a spus Marius Lacatus, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul vasluienilor s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate, dar asta doar în functie de modul cum va decurge jocul. "Întotdeauna, te poti declara multumit de rezultatul unei partide în functie si de cum se deruleaza jocul. Exemplul cel mai elocvent îl reprezinta ultima partida din campionat, cu Astra Ploiesti, în care am fost multumiti si cu un rezultat de egalitate, la cum a decurs jocul. Putea fi si mai rau", a conchis Lacatus.

FC Vaslui va întâlni, sâmbata, de la ora 21.00, pe teren propriu, formatia Unirea Urziceni, într-o partida din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Mediafax



Lacatus: "Meciul cu Urziceni nu este decisiv in lupta pentru un loc de cupa europeana"