Liga 1

VIDEO: Victor Becali isi face dreptate cu pumnul in trafic

Impresarul Victor Becali a avut un conflict in trafic cu un cetatean italian, pe care l-a lovit in plina strada, de fata cu mai multi martori oculari. Iata imaginile cu incidentul din fata Restaurantului Perla din Capitala.
Actiunea se petrece in fata Restaurantului Perla, unde soferul unui BMW X6, cu numere de Italia, este blocat de un Range Rover din care a coborat extrem de nervos impresarul Victor Becali, informeaza Libertatea.

"Daca-ti dau doua-n bot, f... mortii ma-tii de homosexual basit! Ba-ga-mi-as p... în ma-ta de homosexual!", a strigat impresaru.

Vizibil speriat, cetateanul italian incearca sa il calmeze pe Becali, repetand "prego, ti prego (n.n. te rog)".

Totusi, Becali nu s-a calmat, ba dimpotriva. L-a pocnit pe italian si apoi i-a fluturat un teanc de bani in fata.

Pus in fata imaginilor, Victor Becali a cofirmat ca l-a lovit pe italian si a incercat sa explice intreg incidentul.

“Eram prin Dorobanti când, la un moment dat, am simtit ca m-a lovit în spate unul. M-am dat jos din masina, am facut un semn de lehamite cu mâna, apoi am intrat într-o farmacie. Când am iesit, l-am vazut pe ala ca întoarce si pleaca. M-am suit repede în masina si m-am dus dupa el.

L-am blocat pe la Restaurantul Perla, într-o parcare. Avea numere straine de înmatriculare. La început, am crezut ca face misto de mine si mi-aduc aminte ca l-am si pocnit. Apoi a început sa îsi ceara scuze, ca nu e român si ca lucreaza la nu stiu ce firma de la noi”, a spus Becali.


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Onlinesport


VIDEO: Victor Becali isi face dreptate cu pumnul in trafic