Liga 1

Nicolo Napoli: "Sper ca seria infrangerilor Unirii Alba Iulia sa continue si la meciul cu noi"

Tehnicianul formatiei Astra Ploiesti, italianul Nicolo Napoli, a declarat ca îsi doreste ca seria înfrângerilor din acest retur pentru echipa Unirea Alba Iulia sa continue si în meciul de sâmbata, contra gruparii ploiestene, din runda a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Meciul trebuie abordat cu o alta atitudine fata de cea avuta în primele zece minute ale jocului cu FC Timisoara. Mergem la victorie, dar avem nevoie de concentrare si determinare, pentru ca vom întâlni o echipa care îsi joaca poate ultima carte de a ramane în prima liga. Cred ca va fi o partida deschisa, dupa care sper ca seria înfrangerilor Unirii Alba Iulia sa continue", a precizat Napoli.

Directorul executiv al gruparii ploiestene, Costel Lazar, a spus ca jucatorii antrenati de Napoli pot scapa de amenda dictata de conducere întregului lot, în luna martie, printr-un succes în jocul de sâmbata: "Echipa poate scapa de amenda cu trei puncte la Alba Iulia''.

În alta ordine de idei, antrenorul Nicolo Napoli a declarat ca e optimist înaintea procesului intentat Universitatii Craiova la TAS, pe 21 aprilie fiind programata judecarea la instanta de la Laussane a litigiul dintre tehnicianul italian si fostul sau club. "Ca sa pot primi un termen a trebuit sa platesc taxe atât în contul meu (11.500 Euro), dar si pentru Craiova si federatie, câte 6.000 Euro, dar sper sa câstig si sa-mi recuperez banii'', a mai spus antrenorul italianul, care nu a dezvaluit suma restanta pe care o are de primit de la clubul oltean, mentionând ca "nu e vorba de suma, ci de principiu, am muncit pentru acei bani".

Partida Unirea Alba Iulia - Astra Ploiesti se va disputa, sâmbata, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal Victoria - Cetate, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Mediafax



Nicolo Napoli: "Sper ca seria infrangerilor Unirii Alba Iulia sa continue si la meciul cu noi"