Liga 1

Ronny Levy: "Dinamo e favorita la titlu"

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, o considera pe adversara de duminica, Dinamo, principala favorita la castigarea titlului in acest sezon.

"Avem puterea sa câstigam duminica. Suntem în competitie cu alte patru sau cinci echipe si va fi dificil. Nu avem voie sa mai facem greseli. Un egal sau o înfrângere te poate scoate din cursa pentru titlu. Dinamo e principala favorita, are cel mai puternic lot, trec printr-o perioada foarte buna si au o echipa foarte, foarte puternica. Totusi, nu ne este frica de Dinamo, îi respectam, dar atât. Noi suntem o echipa puternica, care a câstigat campionatul în sezonul trecut si nu ne este frica de nimeni", a spus Levy.

Tehnicianul israelian a remarcat calitatile jucatorilor din Stefan cel Mare, dar crede ca baietii sai sunt capabili sa obtina cele trei puncte.

"Dinamo are o echipa foarte buna, cu jucatori foarte buni, care m-a surprins, asa ca vom avea un meci foarte dificil. Dinamo are jucatori de mare calitate de la mijloc în sus. E un meci important, iar fiecare meci ramas e ca o finala de cupa, pentru ca nu mai avem posibilitatea sa pierdem puncte. Vom da totul în acest meci si spera sa legam victoria obtinuta etapa trecuta la Alba Iulia. Nu ma voi multumi cu un egal în acest meci. Eu niciodata nu voi juca la egal, tot timpul voi încerca sa câstig", a adaugat Levy.

Partida dintre Unirea Urziceni si Dinamo, derbiul etapei cu numarul XXIV din Liga I, se va disputa duminica, de la ora 20:00.

Onlinesport



Ronny Levy: "Dinamo e favorita la titlu"