Liga 1

Chivorchian asteapta o victorie cu 3-0 la masa verde in Giulesti

Presedintele Consiliului Director al echipei FC Timisoara, Gheorghe Chivorchian, sustine dupa infrangerea in fata Rapidului ca banatenii vor demonstra o neregularitate in  ceea ce priveste legitimarea jucatorilor Dacian Varga si Tibi Balan. Chivorchian asteapta o victorie la masa verde si anunta ca merge pana la TAS.
"Urmeaza ca mâine (n.r. - luni) sa intram în posesia documentelor prin care au fost legitimati cei doi jucatori, iar apoi vom dovedi ca procedura a fost incorecta. Foarte multe tâmpenii sunt stipulate în înscrierea echipei Rapid III la AMF. Nu poti sa inventezi o echipa peste noapte si sa o înscrii tot peste noapte în campionat, chiar daca este vorba despre Liga a IV-a. În acte sunt foarte multe lucruri care contravin statutelor atât din regulamentele românesti, cât si din cele europene", a spus Gheorghe Chivorchian la Radio Timisoara.

Oficialul gruparii de pe Bega este, totusi, sceptic ca banatenii vor avea castig de cauza in Romania si spera ca TAS sa faca dreptate si in acest caz.

"Eu cred ca aceasta speta nu se va rezolva în România si îmi pare rau sa spun asta. Probabil vom ajunge la TAS, pentru ca în legitimarea jucatorilor nu au fost implicata doar AMF Bucuresti, ci si FRF si LPF", a mai spus Chivorchian.

Onlinesport


Chivorchian asteapta o victorie cu 3-0 la masa verde in Giulesti