Liga 1

Mihai Stoica: "CFR este favorita mea la castigarea titlului"

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, ca este foarte greu ca gruparea ialomiteana sa isi apere titlul, precizand ca favorita sa la castigarea campionatului este formatia CFR Cluj.
"E foarte dificil sa luam campionatul din nou. CFR s-a intarit, noi, deocamdata, am pierdut trei jucatori de atac, Varga, Balan si Danalache. Anul trecut am castigat campionatul beneficiind de un concurs de imprejurari favorabil noua. E greu sa cred ca se va mai intampla asta. Am toate motivele sa ma gandesc ca se vor canaliza anumite eforturi intr-o anumita directie si altii sunt favoriti, nu noi. Noi nu avem obiectiv titlul ca sa avem o contracandidata. CFR s-a intarit si e echipa mea favorita la titlu", a spus Stoica.

Delegatia echipei Unirea Urziceni a plecat, miercuri, in Turcia unde va efectua un stagiu de pregatire in Antalya. In Turcia au facut deplasarea 24 de jucatori, urmand ca brazilianul Ricardo Vilana sa se alature lotului direct in Antalya. Fundasul Pablo Brandan a sosit in Romania marti seara dupa un drum de 17 ore din Argentina.

Mediafax


Mihai Stoica: "CFR este favorita mea la castigarea titlului"