Liga 1

Jelev, aproape de Steaua

Steaua si-ar putea schimba in totalitate cuplul de fundasi centrali in returul campionatului. Pe langa rwandezul Ouon, in atentia gruparii din Ghencea a intrat si bulgarul Jivko Jelev, ultima data la Otelul Galati.
Jucatorul in varsta de 30 de ani se afla in litigiu cu Otelul Galati, acuzand probleme financiare, si a fost contactat de sefii Stelei care i-au propus sa vina in Ghencea.

"O sa transferam in urmatoarele zile un fundas central. Spuneti ca 120 de mii de euro este un salariu mic? Jucatorul pe care il iau castiga 70 de mii de euro la fosta lui echipa", a fost descrirea pe care Gigi Becali i-a facut-o viitorului transfer al Stelei.

Jivko Jelev are avantajul ca este adaptat deja la stilul de joc din Romania si se poate integra mult mai usor in lotul Stelei. Mai mult, el a lucrat cu Mihai Stoichita in Bulgaria, avand o relatie excelenta cu actualul antrenor al Stelei.

Dupa plecarea lui Ionut Rada, postul de fundas central a devenit o mare problema pentru Steaua. Sorin Ghionea este pus pe lista de transferuri, Eugen Baciu este accidentat, iar Tudose si Ducu Ninu au demonstrat ca nu pot fi solutii de incredere.

Vine si Ljubinkovici?

In atentia Stelei se afla si mijlocasul sarb Marko Ljubinkovici de la FC Vaslui. Transferul acestuia este conditionat de o posibila plecare a lui Mihaita Plesan, care are in contract o clauza de reziliere de 100 de mii de euro.


Jelev, aproape de Steaua