Liga 1

Mircea Sandu are cancer

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, traverseaza momente grele, in urma unor probleme de sanatate. Nasu' are cancer, insa nu vrea sa renunte la fotbal din cauza bolii.
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, nu a oferit detalii despre tipul de cancer de care sufera Mircea Sandu, insa sustine ca acesta nu are de gand sa iasa din fotbal.

Forum: Transmiteti-i mesaje lui Mircea Sandu

"Are cancer si recunoaste asta! Nu se ascunde. Nu e cancer la colon, e vorba despre altceva. Sandu trebuie sa candideze la federatie, va castiga. E bine pentru sanatatea lui. Daca n-ar concura, ar fi deranj, pentru ca insatisfactia omoara organismul", a spus Dumitru Dragomir pentru EVZ.

" E bolnav saracu', face chimioterapie. A fumat de a rupt pamantul cate doua pachete pe zi, a tras si sprituri. I-a rezistat organismul foarte bine. I-am zis sa fie tare, orice se intampla", a mai spus Dragomir pentru sursa citata.
 
Chiar si cu handicapul acestei boli, Dragomir sustine ca Sandu nu are cum sa piarda alegerile din 2010. "Gica Popescu nu-l poate bate nici acum. N-are experienta. Ii trebuie doi-trei ani ca sa invete, asa cum a facut Lupescu. Peste patru ani, Lupescu va fi seful FRF", a mai spus Dragomir.

Un vesnic contestatar al lui Mircea Sandu, Ion Craciunescu refuza in ultima perioada sa mai faca declaratii despre seful FRF. "Nu vreau sa mai vorbesc despre el deoarece are probleme de sanatate si nu ar fi firesc", a explicat Craciunescu.

In ultima perioada, Mircea Sandu a fost mai mult timp plecat din tara, urmand tratamente la mai multe clinici din Europa.

Onlinesport


Mircea Sandu are cancer