Liga 1

Bonetti: "Steaua are un lot de valoare mica"

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, este de parere ca adversara din etapa urmatoare, Steaua, are un lot lipsit de valoare si crede ca doar Cristiano Bergodi a facut ca "ros-albastrii" sa aiba un start bun desezo.
"Scoala de antrenori din Italia este foarte buna, sunt antrenori de valoare in toata Europa si nu este intamplator ca Steaua are rezultate foarte bune, ceea ce arata ca si Bergodi este un antrenor valoros. Cu un lot de valoare mica, Bergodi a reusit sa obtina rezultate foarte bune cu Steaua. Este mult mai usor sa antrenezi Barcelona sau Real Madrid decat sa antrenezi Steaua sau Dinamo si aici ma refer tot la valoarea jucatorilor", a spus Bonetti.

Inaintea derbiului de duminica, Bonetti da asigurari ca nu are emotii deoarece a mai trait prin mai multe astfel de meciuri si in Italia.

"Stiu ce inseamna un derby, pentru ca in Italia le-am trait cam pe toate. Stiu ce inseamna un astfel de meci si pentru fani. Nu pot garanta pentru un rezultat favorabil, dar pot garanta atitudinea jucatorilor care vor da totul pentru un rezultat pozitiv", a mai spus Bonetti.

Onlinesport


Bonetti: "Steaua are un lot de valoare mica"