Liga 1

Rednic se multumeste cu un egal cu Timisoara

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marti, ca s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate in meciul pe care echipa sa il va disputa duminica impotriva formatiei FC Timisoara.
"Mai avem patru meciuri, insa chiar daca batem Timisoara nu putem spune ca suntem campioni. Meciul este foarte important, trebuie sa-l castigam, dar daca nu se poate, trebuie sa obtinem minim un punct, asa cum am facut si in Ghencea. Am avut noroc cu rezultatul obtinut de CFR Cluj la Urziceni. Clujenii joaca pentru ei, nu pentru noi, pentru ca mai au sanse sa prinda la final locul secund", a spus Mircea Rednic pentru RTV.

Tehnicianul formatiei din Stefan cel Mare s-a declarat mirat de valul de contestatari aparut dupa ce Dinamo a mimat fotbalul pe terenul Stelei, spunand ca punctul este unul foarte important.

"Daca nici dupa 1-1 in Ghencea nu suntem multumiti, nu avem ce sa mai facem. Eu am riscat in acel meci, am jucat in a doua repriza cu 3 atacanti, plus Mitea si Cristea, insa unii jucatori ai mei nu au prins o zi prea buna. M-am gandit in primul la rezultat, am asteptat greseala adversarului. Nu am gresit nici noi, nici ei. Punctul din Ghencea este foarte important pentru noi", sustine acesta.

Ca mai in toate aparitiile publice ale sale, Rednic a adus in discutie si subiectul FC Bruges, sustinand, de aceasta data, ca nu va pleca la sfarsitul sezonului.

"Nu am fost in vacanta, am fost sa-mi vad familia si sa urmaresc un meci. Am jucat in ultimul timp din trei in trei zile, am stat mult in cantonament si nu am avut mult timp la dispozitie. Am fost la Standard Liege-FC Bruges, un meci foarte important pentru titlu. Imi e dor de Belgia, insa nu se pune problema sa merg acolo. Nu am vorbit cu nimeni de la Bruges, ma simt bine la Dinamo, mai am contract inca un an si vreau sa raman in Stefan cel Mare", a incheiat Rednic.

Onlinesport


Rednic se multumeste cu un egal cu Timisoara