Liga 1

Cristi Balaj va arbitra meciul dintre Universitatea Craiova si Dinamo

Arbitrul Cristi Balaj a fost desemnat sa conduca la centru partida dintre Universitatea Craiova si Dinamo, unul dintre derby-urile rundei cu numarul 23 din Liga I, au declarat luni pentru NewsIn surse din CCA.
Baimareanul Balaj era in carti pentru a conduce meciul dintre Dinamo si Rapid, scor 3-0, din etapa a 22-a, fiind din provincie, dar si pentru ca prestatiile sale din acest sezon au fost foarte bune. Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a decis insa sa il trimita pe bucuresteanul Aurelian Bogaciu la derby-ul rundei trecute, tocmai pentru ca la disputa dintre Universitatea Craiova si Dinamo nu putea delega un arbitru din Capitala, astfel incat Balaj va conduce jocul din Banie.

Cristian Balaj a mai arbitrat in cariera alte doua partide intre Universitatea Craiova si Dinamo, ambele disputate pe stadionul Ion Oblemenco, si de fiecare data bucurestenii s-au impus. Primul joc s-a disputat la data de 13 octombrie 2001, iar dinamovistii au castigat cu scorul de 2-0, in timp ce a doua partida a avut loc la 28 septembrie 2003, cand ros-albii s-au impus cu scorul de 1-0.

Centralul din Baia Mare a arbitrat 21 de meciuri ale celor de la Universitatea Craiova, in care acestia au inregistrat 8 victorii, 4 egaluri si 9 infrangeri, in timp ce cu Balaj la centru, Dinamo a disputat 28 de jocuri, in care a inregistrat 15 victorii, 4 egaluri si 9 infrangeri.

Meciul dintre Universitatea Craiova si Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco si va fi transmis de Antena 1. In jocul tur, dinamovistii au castigat la limita, scor 1-0, prin golul marcat de Marius Niculae.

NewsIn


Cristi Balaj va arbitra meciul dintre Universitatea Craiova si Dinamo