Liga 1

Viorel Moldovan: "Putem obtine noua puncte in urmatoarele trei meciuri"

Antrenorul formatiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat vineri ca pentru ca echipa sa sa participe in Cupa UEFA, jucatorii trebuie sa adune cat mai multe puncte si sa trateze cu maximum de seriozitate ultimele partide ale turului, transmite corespondentul NewsIn.
"Sunt sigur ca se poate obtine maximum de puncte din partidele ramase in acest tur. Important e sa fim uniti si concentrati la miza acestor jocuri. Nu-mi place sa pierd, insa sunt realist si fara indoiala o sa vina si momentul cand am sa pierd. Sper ca acest lucru sa se intample cat mai tarziu, fiindca imi doresc sa adun cat mai multe puncte si sa joc cu Vasluiul in Cupa UEFA", a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul s-a referit si la partida cu Gloria Buzau si si-a avertizat jucatorii sa fie conectati si concentrati: "Avem un meci foarte greu impotriva unei echipe aflate in mare dificultate, care va veni la Vaslui sa-si vanda scump pielea. Am avut discutii cu baietii si trebuie sa ramanem concentrati si realisti. Cred ca au inteles acest lucru si sunt pregatiti".

FC Vaslui se confrunta cu probleme de efectiv dupa meciul din Cupa Romaniei, cu CS Otopeni, partida dupa care Ljubinkovic, Genchev, Zmeu si Hugo Luz au acuzat probleme musculare. Acestia s-au antrenat mai mult separat, insa tehnicianul vasluian spera sa-i aiba in teren la ora meciului. Viorel Moldovan nu se poate baza nici pe serviciile lui D. Munteanu, Andronic, R. Neagu si Aliuta, accidentati de mai multa vreme.

Atacantul Lucian Burdujan a spus ca isi doreste sa castige meciul cu Gloria Buzau, pe care il considera extrem de greu: "Vrem sa castigam si suntem pregatiti sa facem un meci bun pentru a obtine toate cele trei puncte. Important e sa-mi ajut echipa. Ma gandesc sa marchez cat mai multe goluri si sper sa o fac si duminica. Ma intereseaza sa-mi fac datoria la echipa. Este foarte bine daca voi fi convocat la nationala, dar pana atunci incerc sa dau totul la fiecare meci pentru a-mi ajuta echipa".  

Mijlocasul Ousmane N’Doye sustine ca toate partidele ramase din tur trebuie tratate cu seriozitate indiferent de adversar: "Nu trebuie sa ne incredem in forta sau slabiciunile unui adversar. Trebuie sa-i tratam cu seriozitate, indiferent daca se cheama Buzau sau Otopeni. Toate meciurile sunt grele si trebuie sa facem tot posibilul pentru a le castiga".

FC Vaslui va intalni formatia Gloria Buzau, duminica, la ora 16:00, in etapa a 15-a a Ligii I. Biletele s-au pus deja in vanzare, preturile fiind de 5 lei la peluze, 10 lei la Tribuna I si a II-a si 20 de lei la Tribuna 0.

NewsIn


Viorel Moldovan: "Putem obtine noua puncte in urmatoarele trei meciuri"