Liga 1

Trombetta: "O victorie a noastra era justa"

Antrenorul campioanei, Maurizio Trombetta, este de parere ca echipa sa merita victoria in intalnirea incheiata la egalitate, scor 1-1, cu CFR Cluj.
"Baietii au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa castigam, ocaziile de gol demonstreaza acest lucru. In repriza a doua am avut 4-5 ocazii clare, dar era posibil sa si pierdem pentru ca au fost cateva contraatacuri periculoase. Daca luam ocaziile avute, era mai justa o victorie, dar pentru ca am luat un gol si am inceput in dezavantaj, am facut un efort mare si ne-a fost greu sa recuperam. Am facut un egal intr-o partida in care trebuia sa castigam pentru a mentine o distanta mica fata de Dinamo", a spus Maurizio Trombetta.

Portarul lui CFR Cluj, Eduard Stancioiu, considera ca echipa din Gruia pastreaza in continuare sanse la  castigarea campionatului.

 "Am venit sa castigam la Brasov. In meciul de azi am castigat un punct, dar pot spune ca am si pierdut doua. Ne-am indepartat de plutonul fruntas, dar mai avem trei partide si trebuie sa le castigam. Dinamo s-a indepartat de noi, dar va trebui sa castigam cat mai multe puncte", a afirmat Stancioiu.

CFR Cluj a inregistrat doar o remiza pe terenul lui FC Brasov, scor 1-1, si ramane la 9 puncte in spatele lui Dinamo dupa 14 etape disputate in Liga I.

Onlinesport


Trombetta: "O victorie a noastra era justa"