Liga 1

Ioan Becali: "Radoi a fost foarte aproape de Inter"

Ioan Becali a declarat ca Mirel Radoi a fost la un pas sa ajunga la Inter, Giovanni vorbind si despre conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali, dar si despre faptul ca Mutu a avut o perioada agitata la Chelsea.

"Radoi a fost foarte aproape de Inter. Mourinho l-a dorit, mai ales ca avea probleme de lot, iar avantajul lui Mirel era ca putea juca fundas, dar si mijlocas la inchidere. Problema e ca Moratti nu a mai vrut sa cheltuiasca bani pe transferuri. Radoi a fost dorit si de FC Koln, am vorbit cu antrenorul Christoph Daum, insa totul s-a inchis cand au auzit ca noi vrem 13 milioane de euro pe el", a spus Becali la GSP TV.

Giovanni nu a pierdut ocazia sa-l puna din nou la punct pe Adrian Mutu. "Daca Mutu ma va supara, atunci vor iesi la suprafata lucruri urate despre el. Nu va mai putea juca fotbal niciodata daca voi incepe sa vorbesc. Ranieri i-a spus de la prima intalnire ca Londra e un oras periculos, dar el nu a fost doar fotbalist, ci si bataus, patron de localuri, ameninta, etc. Mutu sa-si vada de treaba lui, cu Victor si cu Gigi ii mai merge, dar cu mine va avea surprize", a mai afirmat Becali.

Ioan Becali a povestit cum "Briliantul" a ajuns la Inter. "Daca Mutu nu rata penalty pe Ghencea la meciul cu Steaua, 1-1, nu ar mai fi ajuns la Inter. El a dat atunci scarita si chiar daca a ratat, pentru el a contat mult. Cei de la Inter l-au placut pentru ca a avut personalitate, a avut o asemenea executie intr-un astfel de derby. Au scris in raport ca un jucator de 20 de ani a avut tupeul sa bata scarita intr-un meci ca Milan - Inter", a mai spus Giovanni.

Giovanni Becali a vorbit si despre conflictul pe care l-a avut cu patronul Stelei, Gigi Becali. "Nu am vorbit cu Gigi din cauza lui Neaga. Nu am fost certati, dar ne-am evitat, nu am mai discutat", a declarat Becali.

Onlinesport: Andrei Preotu

 



Ioan Becali: "Radoi a fost foarte aproape de Inter"