Liga 1

Nasu' merge mai departe la FRF

Mircea Sandu nu cedeaza razboiului declarat de presedintii de cluburi si anunta ca nu demisioneaza, ci dimpotriva, va candida pentru inca un mandat, bazandu-se in special pe voturile venite dinspre cluburile din ligile inferioare.
"O sa mai candidez pentru inca un mandat. Daca veneau Popescu si Hagi la FRF, erau si ei luati in vizor. Acum sunt Lupescu si Prunea. Cei care vor veni in locul nostru, vor fi injurati. Eu am uitat ca Lupescu si Prunea mi-au cerut demisia. Nu m-a santajat nimeni", a declarat Mircea Sandu la Realitatea TV.

Mircea Sandu a refuzat sa spuna clar daca il va demite pe Victor Piturca in cazul unui insucces cu Franta, in urmatorul meci din aceste preliminarii.

"Exista un contract, Piturca are prevazute tot felul de clauze, ramane de vazut. Analiza o vom face dupa meciul cu Franta. Piti si-a facut reprosuri dupa aceste  doua meciuri, ca poate nu a facut cea mai buna echipa", a precizat Sandu.

Mircea Sandu a mentionat ca la meciul cu Lituania, pierdut cu scorul de 0-3, au contat foarte mult accidentarile. "Cu Lituania, accidentarile au cantarit mult. Cu Mutu si Chivu in teren castigam", a adaugat Sandu.

Onlinesport


Nasu' merge mai departe la FRF