Liga 1

Monopolul RCS continua: Sport1, scos din grila

Dupa ce in urma cu aproximativ o luna conducerea RCS-RDS a decis sa scoata postul Telesport din grila, un alt post, Sport1, a fost exclus de catre RCS, pentru a face loc lui gsptv2. De remarcat este insa faptul ca Sport1 apartine de UPC, companie care in acest moment se afla in razboiul negocierilor cu RCS-RDS pentru introducerea gsptv in grila.
Pana luni, Oradea era singurul oras din tara in care abonatii RCS-RDS se puteau bucura de transmisiile postului Sport1. Conducerea companiei de cablu a decis insa ca acest post sa fie scos din grila pentru introducerea permanenta a gsptv2, si nu doar temporara in locul lui TVS, asa cum s-a intamplat in primele doua etape.

Sport1 detine drepturile de televizare pentru mai multe campionate de fotbal, printre care Franta, Olanda, Scotia, Portugalia, Grecia si liga a doua din Anglia. Pe langa acestea, Sport 1 transmite si  Cupa Germaniei, Cupa Scotiei si Supercupa Spaniei.

La capitolul alte sporturi, Sport1 transmite NFL (fotbal american), NHL (hochei), polo, tenis, handbal, box, motor-bike si triatlon.

In urma cu aproximativ o luna, Telesport a fost scos din grila RCS-RDS pentru a i se face loc lui gsptv.

Onlinesport


Monopolul RCS continua: Sport1, scos din grila