Liga 1

Otopeniul reclama Timisoara la UEFA

Presedintele sectiei de fotbal a CS Otopeni, Dragos Cristean, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea ilfoveana va reclama pe FC Timisoara la UEFA pentru neplata sumei de transfer in cazul jucatorilor Florin Sandu si Sebastian Cojocnean.
"Timisoara se pare ca joaca dupa alte regulamente in campionatul Romaniei. Comisiile judeca altfel pe FC Timisoara. Ii mai pasuiesc doua-trei saptamani, mai transfera sase-sapte jucatori, mai aduc cate o scutire medicala si se mai amana cate doua saptamani judecata. Ei spun ca memoriul lor a ajuns pe la TAS si ca asteapta verdictul de acolo. Nici nu ma mai intereseaza cazul. O sa fac memoriu la UEFA, o sa-l angajam pe avocatul belgian Luis Du Pont si sa vedem ce mai poate face FC Timisoara. Nu e posibil sa castigam de cinci ori la comisii, iar a sasea oara sa se intoarca", a spus Cristean.

Dragos Cristean a afirmat ca nu i-a fortat nimeni pe cei de la FC Timisoara sa ofere acea suma de bani pentru cei doi jucatori. "Nu i-a silit nimeni pe cei de la Timisoara sa ofere acei bani pe Sandu si Cojocnean. Eu doream sa-l dau pe Cojocnean la Steaua, dar au venit ei si au spus ca nu, sa-i dau pe amandoi la Timisoara. Era o suma foarte mare pe care urma sa o primim, pentru ca cei doi nu aveau 60 de meciuri adunate in Divizia B. Pentru noi era afacerea secolului. Timisoara considera ca noi i-am supraevaluat cand i-am vandut, ca i-am pacalit, dar ei au venit la noi si ne-au oferit aceasta suma. Mai e putin si trece anul de cand trebuia sa ne dea banii", a completat oficialul gruparii ilfovene.

Cristean declarase inainte de inceperea noului sezon al Ligii I, ca FC Timisoara risca neprogramarea in prima etapa din cauza datoriei de 860.000 de euro din transferurile jucatorilor Florin Sandu si Sebastian Cojocnean. Cristean prezentase o hotarare definitiva a Comisiei pentru Statutul Jucatorului, ce dateaza din 27 mai, in care se mentioneaza ca SC Politehnica 1921 Stiinta Timisoara si Invest SA se afla sub sanctiunile articolului 24, punctul c, punctul 3 din RSTJF, respectiv neprogramarea si interdictia la transferuri si legitimari.

Fundasul Florin Sandu si mijlocasul Sebastian Cojocnean au fost transferati in vara anului trecut de la CS Otopeni la FC Timisoara.

Mediafax



Otopeniul reclama Timisoara la UEFA