Liga 1

MM Stoica: "Poate ca Elton va mai juca in Romania"

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, nu exclude o revenire a micutului brazilian Elton in Romania, insa nu la Steaua, echipa care l-a cedat la Al Nasr.
"Poate ca-l vom mai vedea vreodata pe Elton in campionatul viitor. E tanar, are 22 de ani, poate sa vina. Niciodata sa nu spui niciodata. Nu la Steaua, pentru ca nu a fost dorit acolo, dar poate ca sunt alte grupari interesate de el", a spus Mihai Stoica la Special.

Referitor la parcursul gruparii pe care o conduce in Liga I, Mihai Stoica spune ca pozitia pe care o ocupa aceasta este una nemeritata, deoarece arbitrajele au coborat-o pana pe locul sase.

"Daca cineva ne spunea ca vom fi la egalitate de puncte cu Rapid, Dinamo si Poli Timisoara inainte cu sapte etape de final, ii spuneam sa mearga la culcare. Doar ca greul de abia acum incepe, nu ne va fi usor. Cu Farul, in ultima faza a meciului, ni s-a refuzat o lovitura de pedeapsa, la Timisoara o alta lovitura, iar ce s-a intamplat in Ghencea stie toata lumea. Pe noi ne-au costat foarte mult aceste episoade, ne-au costat puncte", a afirmat oficialul ialomitenilor.

In alta ordine de idei, Mihai Stoica a precizat ca nu ii simte lipsa lui Gigi Becali, fostul sau patron. "Eu nu am avut nevoie niciodata de protectia cuiva, am avut probleme mereu, am spus ceea ce am gandit", a punctat Stoica.

Fostul manager al Stelei a comentat si decizia luata de Alexandru Deaconu de a intrerupe meciul cu Rapid din Giulesti. "Cand am vazut figurile jucatorilor de la Rapid, chiar daca sunt stelist, mi-a fost mila de ei. S-a aplicat regulamentul, n-am facut nici un fel de comentariu, dar jucatorii Rapidului n-aveau nici o vina si meritau mai mult. N-ar fi corect sa se rejoace, regulamentul e foarte clar! Eu am fost victima de nenumarate ori acolo si se spunea ca am provocat. Cu ce am provocat? Ca am traversat terenul", a opinat Mihai Stoica.

Oficialul Urziceniului exclude un caz "Bricheta" pe arena ialomiteana. "Noi n-avem probleme, suporterii nostri sunt prea fair-play! Chiar prea fair-play! Aplauda pe toata lumea, ei trebuie sa puna si presiune. Cel mai necivilizat de acolo sunt eu. Glumesc!", a spus Mihai Stoica.

Managerul ialomitenilor a laudat atitudinea lui Bogdan Mara, care nu a ripostat dupa ce a fost impins de Ionut Popa la Iasi. "Tin sa il felicit pe Bogdan Mara pentru atitudinea pe care a facut-o. Ionut Popa si-a gasit gresit omul pe care sa il impinga, Bogdan Mara lucreaza mult la sala. Reactia lui Bogdan Mara este una barbateasca, nici nu l-a lovit, nici nu i-a dat mana sa il ridice. Reactia lui Ionut Popa e nejustificata, dar pana la urma Bogdan Mara a dat doua goluri", a opinat managerul Urziceniului.

Onlinesport


MM Stoica: "Poate ca Elton va mai juca in Romania"