Liga 1

Rada mai spera la locul 3, Ion Marin dorea victoria

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, s-a declarat nemultumit de remiza obtinuta sambata cu Farul Constanta, scor 0-0, in timp ce actionarul George Copos i-a felicitat pe giulesteni, considerand ca au facut cea mai buna prima repriza din acest an.
"A fost un joc frumos, antrenant, in care ambele echipe puteau castiga. Nu sunt multumit. Multumit as fi fost daca am fi castigat. Farul a jucat fotbal, pacat ca a ajuns in situatia aceasta. Ne-am propus cat mai multe puncte in meciurile care au ramas, ca sa ne putem atinge obiectivul. Momentan, cel mai la indemana obiectiv ne este locul 3. Asteptam si noi rezultatele altora", a declarat Marian Rada.

Contrar declaratiilor acestuia, actionarul George Copos s-a declarat multumit de rezultat si a surprins cu unele dintre parerile sale. "A fost cea mai buna prima repriza a Rapidului din acest an. Sunt fericit pentru Marian Rada, a castigat vestiarul, sunt fericit pentru Farul, era pacat sa joace in esalonul secund. Rapid nu va pierde Cupa UEFA. Rapid va juca cel putin in Cupa UEFA. Nu sunt suparat pe Rapid, sunt suparat pe mine insumi, pentru ca am facut greseli in iarna", a spus George Copos.

Mijlocasul Daniel Pancu si-a exprimat regretul ca Rapidul a ratat victoria la Constanta. "E bun si un egal, dar erau mult mai bune trei puncte. Pe mine nu ma intereseaza ce fac alte echipe. Cu Dinamo avem meciul direct in Giulesti si speram sa profitam de acest lucru. Cred ca acest campionat nu se joaca numai pe teren, dar, din pacate, din acest punct de vedere suntem cea mai slaba echipa", a spus Pancu.  

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat sambata, la finalul meciului cu Rapid, scor 0-0, ca echipa sa trebuia sa obtina victoria, in conditiile in care a avut superioritate numerica pe final, transmite corespondentul NewsIn.

"Consider ca meritam sa castigam, mai ales dupa ce Rapidul a ramas in zece jucatori. Pacat de acea ratare imensa a lui Gerlem. Inca o data se dovedeste ca jucam, dar nu reusim sa marcam. Sunt nemultumit ca am luat doar un punct in acest meci. Platim tribut faptului ca atacantii nostri nu sunt inspirati in fata portii. As dori ca Farul sa nu depinda de rezultatele altor echipe, dar se pare ca ne indreptam spre aceasta situatie", a spus Ion Marin.

Rapid a terminat sambata la egalitate, scor 0-0, partida cu Farul Constanta, din etapa a 27-a a Ligii I, intr-un meci in care giulestenii au evoluat in inferioritate numerica in ultimele 17 minute, dupa eliminarea lui Costin Lazar.

NewsIn


Rada mai spera la locul 3, Ion Marin dorea victoria