Liga 1

Albon vrea sa il dea in judecata pe Razvan Lucescu

Teodora Albon, arbitrul partidei Dinamo II - FC Brasov, scor 2-1, contand pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca intentioneaza sa-l actioneze in instanta pe tehnicianul gruparii ardelene, Razvan Lucescu.
"Nu mi s-a intamplat sa fiu jignita in asemenea hal niciodata. Am depus un memoriu azi de dimineata la Comisia de Disciplina impotriva domnilor Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe. Intentionez sa-l dau in judecata pe cale civila doar pe Razvan Lucescu pentru insulte. Nu m-a sunat nimeni din partea celor de la FC Brasov si probabil ca dansii nici nu regreta incidentul. Nu cred ca regreta cele declarate", a spus Albon.

Teodora Albon a afirmat ca isi reproseaza neacordarea unui penalti in favoarea echipei FC Brasov. "Acum, dupa ce am vazut caseta jocului, imi reprosez acea faza din minutul 80, acel penalti la Roman, am observat si eu pe caseta ca a fost 11 metri, din pacate eu am fost bine pozitionata, cum ne cere regulamentul, in stanga mingii, insa din unghiul in care am fost eu, nu am vazut acea impingere a aparatorului, era cu mana dreapta inspre exterior si nu am vazut acea miscare de impingere", a completat Albon.

Arbitrul FIFA a mentionat ca nu s-a gandit sa renunte la arbitraj in urma acestui incident. "Nu m-am gandit sa renunt la arbitraj, cred ca pot sa fac cariera. Nu o sa renunt dupa un asemenea incident. Departe de mine gandul asta. Sper sa nu mai patesc nici eu, nici alti colegi, pentru ca este neplacut. Eu nu tin minte ca unul dintre colegi sa fie injurat de mama si facut chiar asa. Nu doresc nimanui", a adaugat Albon, care a precizat ca nu a discutat cu presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, despre ce sanctiune va fi luata impotriva sa.

La finalul partidei Dinamo II - FC Brasov, scor 2-1, contand pentru etapa a XIX-a a seriei I a Ligii a II-a, Teodora Albon a fost jignita de catre presedintele FC Brasov, Dinu Gheorghe, dar si de antrenorul Razvan Lucescu, care au spus despre aceasta ca este o "vagaboanda", o "nesimtita" si o "javra ordinara". La o zi dupa esecul suferit, Lucescu si-a cerut scuze pentru jignirile aduse Teodorei Albon.

"Am gresit pentru ca m-am lasat prada nervilor. M-am compromis prin aceasta iesire, chiar daca a fost o discutie privata. Imi cer scuze din acest punct de vedere, dar asa cum eu sunt vinovat pentru comportamentul avut, la fel si arbitrul trebuie sa raspunda pentru ca si-a batut joc, tot de ziua de 8 Martie, de munca unor oameni si de familiile lor. Consider ca se face prea mult caz pentru acest lucru. Teodora Albon trebuia sa arbitreze corect pentru ca altfel nu are ce cauta pe un teren de fotbal. Am avut penalti clar si pe deasupra si eliminare, la faultul asupra lui Roman, iar la golul doi inscris de cei de la Dinamo II, au fost doua faulturi consecutive ale adversarilor, la aceeasi faza, pe care nu le-a fluierat", a spus duminica Razvan Lucescu.

Mediafax



Albon vrea sa il dea in judecata pe Razvan Lucescu