Liga 1

Radoi: "CFR Cluj trebuie sa respecte Steaua"

Capitanul Stelei Mirel Radoi a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca liderul campionatului CFR Cluj trebuie sa respecte Steaua, pentru ca ardelenii mai au mult de muncit pana sa egaleze performantele echipei din Ghencea in cupele europene.

Intrebat de trimisul Onlinesport.ro in legatura cu afirmatiile presedintelui clujean Iuliu Muresan, care declarase ca spectatorii vor veni in Ghencea sa vada viitoarea campioana, Mirel Radoi a avut o rabufnire de orgoliu, declarand pe un ton taios ca adversarii Stelei de duminica trebuie sa respecte echipa din Ghencea.

"CFR este zero in Europa si lumea vine la stadion pentru Steaua. Cand va egala CFR-ul performantele Stelei in Cupele Europene abia atunci pot comenta. Pana atunci, gura mica!", a declarat transant Mirel Radoi.

Capitanul stelist a mai declarat ca pentru meciul cu CFR Cluj jucatorii nu au fost anuntati de existenta unei prime speciale, declarand apoi ca nu se teme de arbitrajul de duminica.

"Pentru meciul cu CFR Cluj nu avem promisa o prima speciala. Este putin ciudat ca Steaua sa se lupte pentru locul doi, dar importanta pana la urma ramane prezenta in Liga Campionilor. Nu stiu daca sunt in forma maxima, voi vedea la ora meciului. Nu ma tem deloc de arbitraj, stiu doar ca trebuie sa castigam", a punctat Radoi.

Mirel Radoi a comentat si ultimele schimburi de replici intre colegul sau Nicolae Dica si patronul echipei, considerand ca decarul din Ghencea a avut o reactie normala.

"Dica a avut o reactie normala si nu cred ca l-a criticat pe Gigi Becali. Noi ne-am invatat ca patronul sa critice un jucator sau altul dupa infrangeri. Trebuie sa dea si el vina pe cineva dupa esecuri, asa cum a fost cazul la Iasi. Nu cred ca se pune problema ca patronul sa stea pe banca tehnica vreodata. Datoria lui este sa achite primele si salariile", a mai declarat Radoi.

Intrebat ce prefera intre locul unu cu Steaua si o prezenta in finala Euro 2008 cu nationala Romaniei, Mirel Radoi a declarat ca-si doreste mai degraba participarea cu Steaua in Liga Campionilor de pe locul secund si prezenta in ultimul act de la Euro cu prima reprezentativa.

Capitanul Stelei si-a incheiat interventia din cadrul conferintei de presa anuntand ca are de gand sa ramana pe viata la clubul din Bulevardul Ghencea.

"Vreau sa raman pe viata la Steaua. Daca nu m-am plictisit intrand pe poarta stadionul in ultimii opt ani de zile, cred ca pot sa mai fac asta inca patru ani de acum inainte", a opinat in final Mirel Radoi.

Onlinesport



Radoi: "CFR Cluj trebuie sa respecte Steaua"