FCSB

Inca o interdictie pentru Ilie Stan

Gigi Becali s-a implicat din nou in activitatea staff-ului tehnic si i-a interzis lui Ilie Stan sa-si puna in aplicare o idee pe care o avea de cateva luni.
Gigi Becali nu doar ca decide echipa de start in mandatul lui Ilie Stan, dar se implica tot mai mult si in deciziile tactice. Finantatorul ros-albastrilor i-a interzis lui Ilie Stan sa foloseasca un sistem ofensiv, cerandu-i sa joace cu doi inchizatori.

La inceputul acestui an, Ilie Stan anunta ca vrea sa foloseasca un mijlocas ofensiv langa Alex Bourceanu, dar planul sau a fost dat rapid peste cap de Gigi Becali.

"Steaua va juca doar cu doi inchizatori. Am vazut cum a jucat Steaua cu Balan si cu Radut acolo. N-aveam forta, adversarul ajungea imediat la poarta. Cu doi inchizatori n-am nicio emotie", si-a motivat Becali decizia.

Dupa decizia luata de Becali, Mihai Radut si Tibi Balan ies cel mai prost, sansele lor de a juca fiind minime. Becali ii ofera insa o solutie lui Stan: "Sa-i joace in spatele varfului!"

Pe acel post, Steaua ii mai are insa pe Tatu, Mihai Costea si Florin Costea, astfel ca Stan va trebui sa aleaga un jucator din cinci variante.

Cele zece porunci


1. Tanase nu mai poate fi folosit mijlocas central.
2. Tatarusanu trebuie titularizat chiar si cand greseste pentru a fi vandut.
3. Tatu trebuie titularizat chiar daca nu a mai inscris din etapa a 2-a.
4. Dananae trebuie scos din echipa in momentul in care Steaua va avea un alt fundas dreapta valid.
5. Machado nu mai poate fi folosit. Becali l-a cerut pe teren cu Astra, dar a ajuns la concluzia ca nu e de Steaua.
6. Parvulescu trebuie tinut titular chiar si dupa ce-si va reveni Latovlevici. "O sa iau 5 milioane pe el", e convins Becali.
7. Raul Rusescu nu mai poate fi folosit mijlocas dreapta.
8. Chiriches nu mai poate fi folosit fundas dreapta, cum s-a intamplat la Cluj
9. Stan nu mai are voie sa apara la televizor, cu exceptia conferintelor de presa. Becali considera ca discursul sau incoerent face rau Stelei.
10. Stan nu are voie sa incerce un sistem ofensiv, fiind obligat sa joace cu doi inchizatori.

Onlinesport


Inca o interdictie pentru Ilie Stan