FCSB

Cumparator surpriza pentru Steaua

Posibila vanzare a Stelei revine in actualitate. Pe fondul crizei economice care l-a lovit pe Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor sustine ca detine informatii conform carora Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, intentioneaza sa ii faca oferta patronului din Ghencea.
Subiectul principal al sfarsitului anului trecut este "dezgropat" de Corneliu Vadim Tudor. Acesta sustine ca Gabriel Oprea a facut deja un plan prin care doreste sa puna mana pe Steaua.

"Gabriel Oprea ar vrea sa cumpere Steaua, din informatiile mele vrea sa-i ofere douazeci milioane de euro lui Gigi Becali si sa cumpere Steaua. Se pare ca e mare criza de bani, e criza economica. Mai mult nu vreau sa comentez", a afirmat Vadim Tudor la Realitatea TV.

De altfel, Gabriel Oprea pare deja ca si-a inceput planul de cucerire a Stelei. Zilele trecute, Gigi Becali a fost anuntat ca va fi evacuat din Ghencea, in cazul in care nu va semna contractul de inchiriere pentru stadion, in valoare de 300 de mii de euro pe an.

Chiar daca suma pe care Steaua o plateste anual Ministerului Apararii este de doua ori mai mare decat cea platita de toate celelalte cluburi din Liga I la un loc, Becali a acceptat si a semnat un contract pe o perioada de patru ani.

Conform spuselor lui Vadim Tudor, Gabi Oprea il va readuce la Steaua pe bunul sau prieten Anghel Iordanescu, in timp ce bugetul echipei va fi asigurat de un grup de investitori.

In varsta de 49 de ani, Gabriel Oprea a avut mai multe functii in viata politica. El a fost presedintele PSD Ilfov (2004-2009), debutat din partea PSD (din 2004), prefect al Municipiului Bucuresti (2002-2003), Ministru al Administratiei si Internelor (22 decembrie 2008-12 ianuarie 2009)

Onlinesport


Cumparator surpriza pentru Steaua